Uitzending Gemist Android applicatie geüpdate voor Android

2

Uitzendingen terugkijken van Nederland 1, 2 en 3 via Uitzending Gemist is nu eindelijk mogelijk via Android. Met de nieuwe Android applicatie kun je op je Android smartphone en Android tablet makkelijk uitzendingen terugkijken van de publieke omroep. Er was al een verouderde Android applicatie die niet goed werkte en die veel bugs bevatte. Met de update komt daar direct een eind aan.

De Uitzending Gemist Android applicatie is vanaf nu gratis te downloaden in de Android Market. Dit zijn de features die de app heeft:

• Uitgelicht: speciaal door de redactie geselecteerde uitzendingen die je niet mag missen
• Nieuw: zojuist uitgezonden op Nederland 1, 2 en 3, nu op Uitzending Gemist
• Populair: de best bekeken programma’s in één overzicht
• Index: alle programma’s zijn te sorteren op alfabet en op titel
• Zoeken: uiteraard kun je de programma’s zoeken op basis van titel, onderwerp of persoon

De videokwaliteit is in te stellen, zodat je bij elke soort verbinding een stream kunt ontvangen zonder haperingen. Je kunt kiezen tussen laag (200 kbps), normaal (500 kbps) of hoog (1 Mbps). De hoogste videokwaliteit is identiek aan de stream die je op het web kunt vinden.

 

 

 

 

 

 

De Uitzending Gemist programma’s zijn te kijken via WiFi of een 3G verbinding. Let in het laatste geval goed op je dataverbruik.

Download hier de Uitzending Gemist Android applicatie in de Android Market.

Download hier de Uitzending Gemist Android applicatie in de App Store.

Of bekijk alle mogelijkheden om tv te kijken of uitzendingen terug te kijken op je tablet in het artikel: televisie kijken op je tablet.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

2 reacties

  1. Gezien de reacties/reviews op deze app in de market, werkt deze op veel apparaten niet. Ik blijf het volgen, maar zolang er zoveel klachten zijn lijkt het mij niet handig deze nu te downloaden.

  2. Werk niet. pagina blijft maar vragen naar telefoon terwijl ik hem op mijn tablet wil zetten.
    Dus voorlopig nog maar eerst door ontwikkelen voor dat hij hier geplaatst kan worden.
    Kijk wel via mijn tv of pc naar uitzending gemist.
    Sorry maar dit is een misser.

Reageer