Ziggo TV app nu ook voor Android tablets

0

Ziggo heeft vandaag een nieuwe versie van haar TV app gepubliceerd, bedoeld voor Android 3.0-tablets en hoger. De applicatie, die eerder al was uitgebracht voor de iPad en de iPhone, biedt een interactieve en flexibele kijk op de Elektronische Programma Gids (EPG), geeft televisie-gerelateerd nieuws, en kan reminders naar je sturen zodat je je favoriete tv-programma nooit meer mist! De Ziggo TV app is vanaf nu te downloaden in de Android Market.

UPDATE oktober 2012 – inmiddels is de Ziggo Android app verkrijgbaar. Lees hier meer informatie over de Ziggo Android applicatie.

Ziggo TV applicatie

De Ziggo TV app was al zeer populair op de iPad. Wekenlang stond deze applicatie van Ziggo in de toplijst met beste gratis Nederlandse iPad apps. Later kwam hier de applicatie voor de iPhone bij. Nu kunnen ook Android tablet liefhebbers van deze applicatie genieten. Heb je een Android smartphone? Dan zul je nog even moeten wachten.

EPG

Een van de belangrijkste functionaliteiten van de Ziggo TV applicatie is de Electronische Programma Gids. Hiermee kun je van ruim 160 zenders het programmaoverzicht zien. Je kunt dit op de traditionele manier bekijken, maar je kunt ook filteren op genre of op trefwoorden. Handig is de selectie-optie om alleen de tv-zenders van jouw televisieabonnement bij Ziggo te tonen. Als je je vrienden op Twitter of Facebook op het programma wil wijzen, kun je via deze applicatie het tv-programma direct delen via je sociale media.

Video on Demand

Het volledige Video on Demand-aanbod van Ziggo wordt ook getoond binnen de TV app. Ook hier kun je weer zoeken op genre en zelf-getypte trefwoorden.

Ziggo TV app downloaden

Download hier voor iPhone
Download hier voor iPad
Download hier voor Android tablets (3.x of hoger)
De Ziggo TV applicatie voor Android smartphones komt later dit jaar

UPDATE oktober 2012 – inmiddels is de Ziggo Android app verkrijgbaar. Lees hier meer informatie over de Ziggo Android applicatie.

De app dient momenteel alleen als ondersteuning van het aanbod van tv-zenders, programma’s en Video on Demand. Je kunt dus nog niet via de app tv kijken op je tablet. Wil je wel tv kijken op je tablet? Lees dan het bijbehorende artikel met alle mogelijkheden.

Screenshots

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer