AndroidNieuws iOSNieuws WindowsNieuws Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl
24 oktober 2011

Samsung Galaxy Note onderweg?

Volgens geruchten is de Samsung Galaxy Note onderweg naar de winkels. Dat zou betekenen dat het toestel iets eerder dan gepland verkrijgbaar zou zijn. Samsung heeft nog niets bekend gemaakt, maar ‘kenners’ denken dat het tot de mogelijkheden behoort. Een Engelse website heeft de kruising tussen een telefoon en een tablet al in de voorverkoop genomen voor een prijs van 594 Engelse ponden. Oorspronkelijk zou de Note op 17 november in Europa verkrijgbaar zijn, maar nu lijkt 1 november de datum te worden. 

De Samsung Galaxy Note is een 5.3 inch toestel met een Super AMOLED scherm en een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met deze specificaties is de Note het beste te omschrijven als een kruising tussen een smartphone en een tablet. Hij heeft een 1.4 GHz dual-core processor en een 8 megapixel camera met LED flitser. Daarnaast wordt hij geleverd met een stylus. De Note i9220 is uitgerust met Android Gingerbread, maar zal waarschijnlijk later een update krijgen naar een meer recente versie van het Android besturingssysteem.


Wanneer het toestel in de Nederlandse winkels zal liggen is nog niet bekend.

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.